Ik ben Alinda en ben getrouwd met Norbert.
Samen hebben we twee kinderen en wonen we met onze drie honden in Abbenes.
Na het volgen van een aantal vakgerichte opleidingen nl. de cursus 'gedrag' bij Martin Gaus, meerdere cursussen 'roedelgedrag', 'E.h.b.o voor honden' met daarbij de benodigde autorisaties en de opleiding 'dierenasiel-pensionhouder', ben ik in 2000 deze hondenuitlaatservice begonnen.
Vanaf 2007 hebben we drie hectare volledig omheind eigen terrein tot onze beschikking en na een aantal jaren van groei is Norbert binnen het bedrijf komen werken.
We rijden sindsdien met twee bussen in het rond om aan de vraag 'honden uit te laten' te kunnen blijven voldoen.
In november 2015 ben ik 7 dagen naar Amerika geweest en hebben we daar een 5 daagse cursus gevolgd bij Cesar Millan, beter bekend als 'The Dog whisperer'.
Na al deze jaren gevuld met zoveel ervaring willen wij, per april 2016 gaan uitbreiden om zo, naast alleen de uitlaatservice ook dag- en vakantieopvang, gedragstherapie en een trimsalon aan te kunnen bieden.
Dit alles met een haal- en brengservice!
Vandaar dat we onze naam gaan aanpassen en zal Hondenuitlaatservice Lin's Dogs & Doggy''s  worden veranderd in Hondencentrum Lin's Dogs & Doggy's!!

Lin's Dogs & Doggy's is inmiddels al vele jaren een vertrouwd begrip in Nieuw Vennep en omstreken.
Wij genieten nog dagelijks van al onze werkzaamheden en vooral het bezig zijn met de honden en hopen dit na het realiseren van al deze leuke plannen nog jaren te kunnen blijven doen!!!


Hondencentrum "Lin's Dogs & Doggy's" Tel. 06-27510807 E-Mail Alinda@linsdogsendoggys.nl
Copyright 2016 Hondencentrum Lin's Dogs & Doggy's.
Even Voorstellen ...