Allirino Hoeve

Bij de Allirino Hoeve fokken wij Jack Russell Terriërs volgens de standaarden van de NVJRT (Nederlandse Vereniging Jack Russell Terriër). Onze honden voldoen aan de gezondheidstesten en ook qua exterieur aan de eisen.

What’s in the name?

Allirino Hoeve is met zorg gekozen en een samengestelde van de namen van ons gezin. Want uiteindelijk doen wij alles samen en zijn ook onze kinderen een groot onderdeel van de honden die wij grootbrengen en fokken. Ons gezin bestaat uit de volgende namen: Alinda, Linsy, Rick en Nor en wij wonen op een prachtige hoeve aan de rand van Nieuw-Vennep in het hart van Haarlemmermeer. Wij wonen in onze hoeve en hebben aan huis een hondencentrum met 5 ha grond waar wij bovendien alle diensten aanbieden op het gebied van honden.

Onze missie

Wat wij als Jack Russell Terriër fokker willen volgen is de ontwikkeling van pups van 0 tot en met 8 weken. Normaal gesproken krijg je een pup met 8 weken bij je thuis en mis je de eerste ontwikkelingsfase van de pup. Juist die periode is een boeiende periode om te kunnen volgen.

Ontwikkeling van de pup

In de eerste 8 weken na de geboorte kun je al zien wat voor type de pup is en welk karakter het heeft. Door mijn ervaring met honden voel ik aan wat voor type hond de pup gaat worden. Door de ontwikkeling in een vroeg stadium te kunnen zien en meemaken kan ik mijn kennis verbreden en dit onder andere inzetten bij al mijn andere werk met honden.

Ontwikkeling van de pup bij zijn nieuwe baas

Nadat de pups een nieuwe baas hebben, die zorgvuldig geselecteerd worden, heb ik regelmatig contact met zowel de baas als de pup. Ik ga bij de pup op bezoek en ga vervolgens onderzoeken welke invloed de baas op de pup heeft. Klopt het karakter van de pup in de eerste 8 weken nog met de pup als deze ouder wordt? En nadat  het in een andere omgeving is? Heeft het gedrag van de baas een onlosmakelijke invloed op het gedrag en het karakter van de pup? Door dit te onderzoeken kan ik later in de toekomst honden en baasjes verder helpen om een hechte band te creëren met baas en hond.

Contact over Allirino Hoeve

Heeft u vragen over de Allirino Hoeve of vragen met betrekking tot het fokken van Jack Russell Terriërs? Zoals een echte liefhebber betaamt delen wij graag onze kennis en ervaringen. U kunt dan ook gerust contact met ons opnemen. Gebruik ons contactformulier , deze staat 24 uur er dag en 7 dagen in de week tot uw beschikking!

Maart 2024

Simply the Best 1ste plaats op de Martinidogshow in Groningen. Ze was ook de beste van alle rassen die ook 1 waren in hun rasgroep.

Simply the best

Pups verwacht eind augustus

Eind augustus 2023 verwachten wij pups uit de combinatie Annabel van de Allirinohoeve x Fortune Jacks Davied.
Hou onze Facebook pagina in de gaten, zodat je helemaal op de hoogte bent vanaf het eerste moment!

Annabel van de Allirinohoeve

Fortune Jacks Davied

Pups geboren Borchmoors Zara Yuca x Incredible it’s from Diesel’s Dream

Op de Allirinohoeve zijn er op 25 mei 2023 zeven kleine dwergjes geboren! 💙💙💙💙💙💗💗 . Borchmoors Zara Yuca x Incredible its from diesel’s dream. Alles gaat goed met moeder en pups.

Maart 2023

Linsy 1ste plaats bij de debutanten handling. Met Victoria fan it Jaagpad.

debutanten handling

Pups geboren Victoria fan it Jaagpad ( Faxie) × Incredible its From Diesel’s Dream

Op 6 Augustus 2022 zijn de pups geboren van Victoria fan it Jaagpad ( Faxie) × Incredible its From Diesel’s Dream (Harry)

Pups geboren Ciara x Rapparee Rosés Just me Jazz.

Wij zijn ongelofelijk trots om te kunnen melden dat tijdens een stormachtige nacht op 17 februari 2022 er 3 pups zijn geboren! Ciara x Rapparee rosés Just me jazz. 2 teefjes en 1 reu! Chiara is de dochter van Victoria fan it Jaagpad.

Alles gaat goed met moeder en pups.

Hieronder een aantal afbeeldingen van onze Jack Russels