Dagopvang honden

De hele dag spelen met soortgenoten op een terrein van 5 hectare waar uw hond de nodige energie kwijt kan in een veilige omgeving. Ons terrein is geheel omheind en bovendien dusdanig ingericht dat uw hond van vrijheid en speelmogelijkheden kan genieten. Door onze dagopvang honden kunt u onbezorgd naar uw werk of heerlijk een dagje ertussenuit. U hoeft verder niets te regelen voor uw trouwe viervoeter, wij zorgen dat uw hond geniet!

Ophalen en thuisbrengen

Voor Nieuw-Vennep, Abbenes en omstreken bieden wij ook een haal- en brengservice. Uw hond wordt in de ochtend opgehaald en in de avond weer moe en voldaan thuis gebracht. Door middel van een sleutelcontract zorgen wij samen voor goede afspraken, check hiervoor onze pagina werkwijze (interne link). Uiteraard mag uw hond ook gebracht en opgehaald worden.

Indeling van de groepen/roedels

Wij delen de honden op energieniveau en op grootte in. Kleine honden komen bij elkaar in de groep en grote honden zetten wij ook bij elkaar. Inmiddels hebben wij zo veel ervaring in het samenstellen van roedels dat u de indeling met een gerust hart aan ons kunt overlaten.

Buiten faciliteiten op onze locatie

Met speel kameraadjes spelen is al een feest op zich voor uw hond, uiteraard hebben wij op ons terrein tal van faciliteiten waardoor uw hond voldoende uitdagingen krijgt en ook tot rust kan komen:

  • Speelveld
  • Zandbakken
  • Zwembad
  • Poedelbadjes

Binnen faciliteiten voor dagopvang honden

Onze binnenlocatie met uitloopmogelijkheden naar buiten is ook volledig ingericht zodat iedere hond zich thuis voelt en kan uitrusten als ze daar behoefte aan hebben:

  • Manden
  • Kussens
  • Benches
  • Waterbakken

Pup naar de dagopvang

Heeft u een pup en zoekt u naar dagopvang honden? Onze dagopvang is geschikt voor pups vanaf 12 weken, mits geheel geënt of getiterd. Dagopvang is een mooie mogelijkheid om te socialiseren met andere honden en veel te leren van hun soortgenoten.

Oudere honden

Ook oudere of kreupele honden zijn bij ons van harte welkom. Voor honden op leeftijd of een fysieke uitdaging maken wij een op maat gemaakt programma, zodat u er zeker van bent dat ook uw hond in de juiste sfeer en omgeving opgevangen wordt.

Iedere hond is uniek

Omdat wij weten dat iedere hond uniek is en een eigen karakter heeft, zorgen wij ervoor dat uw hond in de juiste roedel terechtkomt. De samenstelling van een groep honden is belangrijk voor de onderlinge band en het plezier gedurende de dag. U kunt ervan op aan dat wij een goed inschatting kunnen maken in welke groep uw hond het beste past en tot zijn/haar recht komt. Ons is er alles aan gelegen dat uw hond moe maar voldaan weer bij u thuis komt en de volgende keer kwispelend weer bij ons naar binnen loopt.

Meer weten over onze dagopvang?

Heeft u vragen? Wij zijn altijd bereid om antwoorden te geven op de vragen die u heeft. Ons contactformulier is 24/7 beschikbaar om vragen te stellen. Heeft u liever persoonlijk contact, dan belt u naar 06 275 10 807