Honden vakantieopvang

Gaat u heerlijk op vakantie of er een paar dagen tussenuit? Dan is het goed om ook uw hond een fijne tijd te gunnen in een bekende omgeving. Fijn voor uw hond en ook een geruststellend idee dat uw hond opgevangen wordt bij een gespecialiseerde vakantieopvang. Bij Lin’s Dog & Doggy’s is voldoende ruimte en tijd om ook uw hond een onbezorgde tijd te geven. Onze honden vakantieopvang is er in principe alleen voor bekende honden die ook gebruik maken van onze uitlaatservice of dagopvang.

honden vakantieopvang

Persoonlijke aandacht

Doordat wij alleen honden vakantieopvang aanbieden voor bekende honden weten wij precies wat wij in huis halen en kunnen daardoor ook de beste opvang bieden. Uw hond wordt dagelijks vermaakt met wandelingen en maakt gebruikt van de omheinde locatie waar naar hartelust gespeeld kan worden. Spelen met soortgenoten en onze verzorgers die niets liever doen dan het uw hond naar de zin maken.

Huislijke omgeving

Wij maken geen gebruik van kennels, tenzij u hier als baas de voorkeur aan geeft. Wel kunnen de honden in benches als dit nodig is. Ook is er binnen in onze verwarmde binnenruimte voldoende gelegenheid om te rusten en te slapen.

Onze faciliteiten

Aan de rand van Nieuw-Vennep in Haarlemmermeer hebben wij onze boerderij helemaal ingericht op het opvangen van honden. Op ons omheinde terrein van 5 HA kan uw hond naar hartelust rennen en spelen. Op warme dagen kan er zelfs in het water gespeeld worden, gegraven en geravot worden. Een waar hondenparadijs in aanbouw met heuvels en uitdagende spellen die wij aanbieden om uw hond te entertainen.

Contact over honden vakantieopvang

Onze verzorgers helpen u graag met het beantwoorden van alle vragen die u heeft. Wij hebben graag persoonlijk contact, hetzij telefonisch maar ook persoonlijk voorzien wij u van de juiste informatie met betrekking tot de honden vakantie opvang. Wij zijn op werkdagen van 09:00 tot 17:00 uur bereikbaar. Ons contactformulier is 24/7 beschikbaar voor alle vragen die u heeft. Wij beloven u zo snel mogelijk een antwoord te geven.