Hondentrainingen

Al van jongs af wilde Alinda alles weten over honden, zo las ze alles wat los en vast zat over honden en kon er geen hond voorbij komen of Alinda was er alweer te vinden. Een echte hondenvriendin dus, die vooral ge├»nteresseerd is in het gedrag van honden. Waarom reageren honden zoals ze doen en hoe maak je baas en hond een eenheid. Iedere hondeneigenaar wil graag de beste band met zijn of haar hond. Dat is waar Alinda u mee helpt. Zij helpt u de “taal” van uw hond te spreken. Soms zijn dit kleine aanwijzingen waardoor u nog beter met uw hond overweg kunt, soms is er meer tijd en aandacht nodig, waarmee zij u met alle liefde en plezier helpt.

hondentrainingen

Gedrag van de hond en roedelgedrag

Waarom doet een hond zoals deze doet, vanwaar onzekerheid of ander gedrag. Dit zijn vragen waar Alinda mee bezig is samen met u en uw hond. Een hond en baas met zelfvertrouwen zijn een goed team, het team vormen heeft soms wat aandacht en advies nodig. De aandacht en het advies krijgt u tijdens de hondentrainingen en coaching. Hoe zorg je er bijvoorbeeld voor dat een hond meer zelfvertrouwen krijgt, want juist honden doen nooit iets zomaar. Samen kijken wij naar oplossingen en krijgt u trainingen om samen met uw hond een goed team te vormen. Vaak kan onze roedel hier ook in helpen. Door honden te observeren in de roedel zie je vaak wat de hond nodig heeft.

Training van Alinda

Natuurlijk heeft Alinda zelf ook training gekregen, buiten haar eigen ervaring en haar natuurlijke manier van het behandelen van honden. Zo ging zij in 2015 voor 7 dagen naar de USA om een training te volgen. Tijdens een 5-daagse cursus van Cesar Milan, beter bekend als “The Dog Whisperer” heeft zij nog meer geleerd over zijn methode van hondentrainingen geven. Ook heeft Alinda trainingen gehad bij Martin Gaus om haar kennis te vergroten en haar hondenbazen goed te kunnen helpen. Uiteindelijk heeft Alinda haar eigen hondentraining en coaching ontwikkelt, waarmee zij al menig hond en baas heeft geholpen om het beste uit de hond en baas te halen.

Contact over hondentrainingen

Lin’s Dogs & Doggy’s is al vele jaren een vertrouwd begrip als het gaat om hondentrainingen en gedragstherapie. Wij genieten iedere dag van iedere hond die bij ons binnenloopt. Het bezig zij met honden is het liefste wat wij doen en zijn iedere dag blij dat met alle soorten, maten en rassen honden die wij kunnen helpen en laten genieten. Heeft u informatie nodig, wilt u een vraag stellen of bent u op zoek naar advies? Neem dan gerust contact met ons op via 06 275 10 807, stuur een mail naar info@linsdogsendoggys.nl of gebruik ons contactformulier om met ons in contact te komen.