Trimsalon

Ongeacht ras of vacht is er in onze trimsalon een gediplomeerd hondentrimster. Alleen honden die wij kennen en van onze hondenopvang gebruik maken worden door ons getrimd. Het is wat ons betreft belangrijk dat wij de hond kennen en er daarom een vertrouwensband is. Uw hond is op die manier in vertrouwde handen en voelt zich veilig.

Advies over trimmen

Iedere hond en ieder vacht is anders, samen kijken wij wat het beste is en uiteraard wat het beste staat, want ook uiterlijk is belangrijk en moet passen bij de bouw van uw hond. Het resultaat is uiteindelijk zowel hond als baas tevreden de deur weer uitgaan. Naast het trimmen van uw hond kunt u ook vrijblijvend bij ons terecht voor advies over de vachtverzorging van uw hond.

Trimsalon

Tips voordat u naar de trimsalon komt

Om het bezoek aan onze trimsalon zo makkelijk mogelijk te maken hebben wij een aantal tips:

  • Laat uw hond, voordat u aankomt, goed uit. Een behandeling kan soms best een tijdje duren en het is voor de hond niet prettig om met “hoge nood” de trimbeurt te ondergaan;
  • In principe weten wij alles van de hond, maar zijn er specifieke zaken waarmee wij rekening moeten houden, zoals medische aandoeningen, dan horen wij dit graag vantevoren.
  • Ook kan er een uitlaatservice geboekt worden, zodat daarna een trim behandeling plaatsvindt.
  • Tijdens de dagopvang kunt u ook een trimbehandeling inplannen en wordt uw hond gedurende de dag getrimd. Het voordeel hiervan is dat de honden tussendoor kunnen spelen en er geen enkele tijdsdruk is voor uw hond.

Contact over honden trimmen

Met onze ruime kennis en ervaring helpen wij graag uw hond aan een mooie vacht. Neemt u gerust contact met ons op om uw vragen te stellen of een afspraak te maken.