Werkwijze

Samen met ons team zorgen wij voor uw hond op het moment dat hij of zij bij ons is. Voordat uw hond bij ons gebruik maakt van de uitlaatservice, dagopvang of vakantieopvang maken wij natuurlijk graag eerst uitgebreid kennis met u en leggen u onze werkwijze uit.

Kennismaking

Voor zowel de hondenuitlaat als de dagopvang maken wij eerst graag kennis met uw hond en met u. U kunt ons alles vertellen over het karakter en het gedrag van uw hond. Natuurlijk kunt u ook alle vragen stellen die u heeft. Dit is voor ons een mooi moment om een indruk te krijgen van uw hond(en) waardoor wij goed voor uw hond kunnen zorgen als hij of zij bij ons is.

Algemene voorwaarden en sleutelcontract

Tijdens ons gesprek nemen wij onze algemene voorwaarden door. Ook wordt er een sleutelcontact getekend, zodat wij uw hond kunnen ophalen en weer thuisbrengen voor de uitlaatservice en dagopvang.

werkwijze

Ophalen

Alle honden worden opgehaald door onze chauffeurs die in een speciaal ingerichte bus rijden om uw hond op te halen. Ook onze chauffeurs zijn getraind en weten met iedere hond om te gaan. Alle honden staan vrolijk kwispelend klaar en met de neus tegen het raam op het moment dat ze de bus aan horen komen.

Thuisbrengen

Uw hond wordt moe en voldaan weer thuis gebracht en ligt heerlijk op u te wachten totdat u thuiskomt. De verhalen hoort u niet, maar wij weten zeker dat ze een heerlijke wandeling en dag hebben gehad met hun speelkameraadjes. Ze kunnen niet wachten tot de volgende keer … en wij ook niet!

Contact met Lin’s Dogs & Doggy’s

Wilt u gebruik maken van de diensten van Lin’s Dogs & Doggy’s dan kunt u eenvoudig contact op te nemen via ons contactformulier of u kunt dagelijks tussen 08:00 en 17:00 uur bellen naar 06 275 108 07. Zijn wij net druk bezig met de honden en kunnen wij de telefoon niet beantwoorden dan schakelt de telefoon door naar Nor.